• Macheta la scară mare (1:16) este o replică foarte exactă a modelului din 1945 al tancului T-34-85 cu tun ZIS de calibrul 85 mm și muniția aferentă.
  • Dimensiunile tuturor pieselor corespund proporțional dimensiunilor tancului T-34-85 adevărat și sunt fabricate din materiale de calitate: metal și plastic pe bază de acrilonitril.
  • Puteți să asamblați macheta ușor, cu doar câteva instrumente, îndeosebi șurubelnițe. Macheta include majoritatea pieselor mobile și trape care se deschid.
  • Modelul este pre-vopsit, corespunzător versiunii din dotarea Brigăzii de Tancuri 26 - Gardă care a luptat împotriva Germaniei în primăvara lui 1945. Puteți să vopsiți tancul oricum doriți sau puteți să folosiți tehnici de redare a impactului precipitațiilor, ca să arate mai realist!

Interiorul tancului este identic cu cel al tancului adevărat de la posturile echipajului până la compartimentul motorului. Tancul este iluminat în interior.

• Informațiile cu privire la asamblarea machetei le găsiți în fiecare ediție a revistei Tancul T-34.
• În cele 16 pagini bogat ilustrate vă așteaptă informații detaliate despre construcția tancurilor rusești și despre istoricul construcției tancului T-34-85.
• În fiecare număr găsiți articole interesante despre oamenii care au proiectat și construit tancul T-34-85 și care l-au folosit, dar și despre cele mai importante bătălii la care a participat tancul.

Nu aveți nevoie de aptitudini deosebite pentru asamblare. Piesele se fixează cu sau fără șuruburi.

Împreună cu fiecare număr primiți câteva piese și puteți să asamblați macheta fără nicio grabă. Aceasta este proiectată logic, procesul de asamblare constând din asamblarea în ordine a părților tancului: pereții turelei și cupolei, roțile și șenilele, armamentul de bază, motorul și transmisia. Piesele metalice dau greutate machetei, imitând forța vehiculului real.